• slider methode-01
  • slider methode-02
  • slider methode-03
  • slider methode-04
  • slider methode-05

Dorr Plus

Koppeling ontwikkelingsmateriaal

DorrPlusDorr zet zich in voor de spelende kleuter en is een groot voorstander van het werken met ontwikkelingsmateriaal. Daarom hebben wij een koppeling gemaakt tussen de lesdoelen en de op de markt verkrijgbare ontwikkelingsmaterialen.

Stickervellen

Bij het bestellen van DorrDigi ontvangt u ook stickervellen, waarmee u uw materialen kunt bestickeren. Zo heeft u snel een inzicht in de leerdoelen van het materiaal.  De kinderen kunnen materialen kiezen die bij hun fase hoort. DorrDacht gaat nog een stap verder door binnen het doel ook een verdeling naar onderwijsbehoefte te maken. Beter is niet te krijgen! 

Inventariseren

Achter het klantendeel van onze website kunt u uw materialen inventariseren. Zo heeft u precies in beeld waar de hiaten zitten als het gaat om het aanbod van ontwikkelingsmateriaal. Hulp nodig? Wij willen u hier graag bij helpen. Ook komt u er bijvoorbeeld achter dat u veel materialen uit de paarse fase heeft maar vrijwel niets uit de oranje fase. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

DorrKleurenklok

Met de DorrKleurenklok bevordert u het zelfstandig werken tijdens de werkles.

  1. Uitgestelde aandacht; Kinderen 'moeten' zolang de wijzer de kleur van de fase waarin zij zitten, niet voorbij is, zelfstandig werken.
  2. U kunt de klok ook gebruiken om aan te geven wanneer u verlengde instructie wilt geven.